Nieuws

Coming soon: een revolutionair blusmiddel

Maak kennis met een revolutionaire brandblusoplossing: Ion Shield. In onze voortdurende zoektocht naar brandveiligheid is een innovatie ontstaan die de normen voor brandbestrijding herdefinieert. Ion Shield; een geavanceerd brandblusmiddel dat is ontworpen om een breed scala aan brandklassen te bestrijden. Van A, B, D en F tot de uitdagende lithium-ion batterijbranden.

Traditionele methoden voor brandblussing worstelen om moderne brandgevaren aan te pakken. Van brandbare materialen tot brandbare vloeistoffen, elektrische apparatuur en de altijd aanwezige dreiging van lithium-ion batterijbranden, de behoefte aan een veelzijdige oplossing is nog nooit zo kritiek geweest. Maak die worsteling maar verleden tijd!

Ion Shield brandblusser
Ion Shield in jerrycan

ION SHIELD BY LION SAFE

PRESENTATIE OP eRIC 2024

We presenteren deze toekomstgerichte oplossing op 24 & 25 april bij eRIC op Vliegveld Twenthe. 

📍Stand E260
👉🏼 Meld je gratis aan
🔥Meer informatie over de beurs

STAY TUNED!