Nieuws

Recap eRIC 2024

Gehouden op 24 en 25 april, bracht de eRIC beurs talloze professionals uit de sector samen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid te verkennen. Een mooie gelegenheid om de innovaties van Lion Fire Safety te presenteren! 

Onze stand op eRIC trok veel aandacht en bewondering, waarbij onze innovatieve oplossingen in de schijnwerpers stonden. Van ons nieuwe revolutionaire blusmiddel tot speciale laadkasten voor accu’s, we presenteerden een breed scala aan producten die de normen van veiligheid verhogen. 

eRIC beurs 2024

Maar onze missie op eRIC ging verder dan alleen het tonen van producten. Het was de gelegenheid om waardevolle relaties op te bouwen en te versterken, zowel met bestaande als potentiële klanten, partners en experts in de industrie. Het delen van kennis, ervaringen en inzichten heeft ons geholpen de behoeften van onze klanten nóg beter in kaart te brengen en onze toekomstige strategieën verder te verfijnen.

We willen graag onze dank uitspreken aan iedereen die ons heeft bezocht op de eRIC beurs. De interesse en betrokkenheid hebben deze ervaring buitengewoon waardevol gemaakt! Als Lion Fire Safety blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die bijdragen aan een veiligere wereld voor iedereen. We kijken uit naar verdere samenwerkingen en de mogelijkheid om onze passie voor veiligheid met jullie te delen.

Lion Fire Safety productlijn