De beste kwaliteit brandveiligheid via één webshop

Vanaf nu kun je ook LOXXER’s brandwerende kasten in onze webshop vinden. Hiermee koop je tijd om lithiumbranden snel te detecteren, te reageren én te beheersen. Voorkomen is beter dan genezen: hou een brand binnen de perken door lithiumbatterijen veilig op te bergen. Kom meer te weten over deze oplossingen!

Voorkomen is beter dan genezen

De brandveilige kasten bieden een georganiseerde en veilige ruimte om je accu’s op te laden en op te slaan. Dit helpt om de accu’s geordend en beschermd te houden, wat de levensduur van de accu’s kan verlengen én het risico op beschadiging vermindert. 

Daarnaast helpt het gebruik van een brandveilige kast bij het naleven van de veiligheidsvoorschriften die van toepassing zijn op het opladen en opslaan van accu’s, vooral in de industriële en zakelijke omgevingen. Het ondersteunt wettelijke vereisten en regelgeving inzake brandveiligheid.

Gratis advies

Verschillende situaties vergen verschillende oplossingen. Welke lithium kast past het best bij jouw situatie? Check de specificaties of vraag een gratis en vrijblijvend advies aan. 

LOXXER

Kies de kast die het best bij je past

Laadkast
Gratis en vrijblijvend advies?

Wij zijn
KMA Group

KMA Group levert al sinds 1866 de beste beschermingsproducten voor personen en goederen. Expertise en maatwerkoplossingen voor textiele bescherming en brandveiligheid. Afhankelijk van jouw specifieke wens kunnen we je adviseren in de beste oplossing.