Industriële zeilmakerij

Een prototype laten ontwikkelen voor een nieuwe beschermende tas, of een complete productie van rolcontainerhoezen voor al jouw filialen? KMA Group biedt industriële textieloplossingen op maat en ontzorgt van A tot Z!

Maatwerk textiel oplossingen

KMA Group kan iedere oplossing voor textiel bieden. Dit doen we door maatwerk te leveren voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een isolatiehoes voor gekoelde etenswaren of een tent met specifieke kenmerken zoals ballistische bescherming. Wij ontwikkelen en produceren textiel oplossingen op maat.

Dankzij onze afdeling productontwikkeling in Heerenveen kunnen we ieder probleem of vraagstuk voor je oplossen. Of het nu gaat om een een aantal prototypes van een nieuw product of een grote oplage van beschermhoezen, de oplage en omvang van het project is voor ons geen enkel probleem. De kleinere oplages worden bij ons in Heerenveen geproduceerd, grotere volumes handelen we af met onze productiepartners in Oost-Europa en Azië. Daarbij wordt de kwaliteitscontrole en het projectmanagement altijd centraal geregeld vanuit onze hoofdvestiging.

Je kunt bij ons terecht met ieder specifiek probleem op het gebied van textiel. Zo produceren we o.a. beschermtassen voor laser apparaten gebruikt door defensie en speciale vesten die beschermen bij een gaslek. Wij helpen met de productontwikkeling en bieden snel een prototype aan, allemaal volgens onze uniforme strenge kwaliteitseisen.

Wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

We beschikken over ervaren personeel en een compleet machinepark waarmee we alle mogelijke textielbewerkingen voor je kunnen verrichten. Dit totaalpakket aan bewerkingsmogelijkheden zorgt ervoor dat we alles voor je kunnen maken, van het ontwikkelen van nieuwe textielproducten tot de serieproductie van bestaande producten. De oplage is bovendien geen enkel probleem, of het nou gaat om enkele modellen of een volledige productielijn. Flexibel!

Actief in de volgende sectoren

- Een impressie van de mogelijkheden

- Zij gingen je voor

Wat zeggen onze klanten?