OVER LION FIRE SAFETY

Waarom kiezen voor LION SAFE?

LION FIRE SAFETY IS POWERED BY KMA GROUP B.V.

Wat doen we?

Onze activiteiten op het gebied van brandveiligheid zijn ontstaan met de ontwikkeling van een specifiek brandblusmiddel voor lithium batterijen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot specialist in brandveiligheid. Dankzij onze design thinking filosofie zijn we in staat om zelf brandveilige oplossingen te produceren. Deze worden uitvoerig getest om de kwaliteit te waarborgen. Zo zorgen we altijd voor de beste brandveilige oplossingen!

We richten ons op alle aspecten van brandveiligheid, van preventie tot actieve bestrijding. We begrijpen dat brandpreventie cruciaal is in alle sectoren, daarom bieden we uitgebreide preventieve maatregelen aan om brandrisico’s te minimaliseren.

Bovendien zijn we voortdurend bezig met het verkennen en implementeren van nieuwe technologieën die kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving. Ons team van experts staat altijd klaar om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Bij Lion Fire Safety geloven we in een brandveilige toekomst!